Megújultunk!!! 

2024.06.28

 A 2024-es év változásokban gazdagnak ígérkezik. 
A boros világban elsősorban a saját házunk táján történtek változások. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Koncsik Zolinak az alázatos és szeretetteljes munkájáért. Mind a saját mind pedig a borászaink nevében.  Iránymutatása, hozzáállása nagy segítségünkre volt. További sok sikert kívánunk neki az új kihívásaihoz, és bízunk benne, hogy pár pohár borra azért még összefutunk! 🥂

 Mi pedig a borosember csapata lelkesen vetjük bele magunkat a munkába. Igyekszünk nektek újdonságokat és remek borokat hozni. Sokféle látásmód van nálunk, mivel négyen alkotjuk a csapatot, így újdonságokra és paletta bővítésre lehet számítani. Szívesen veszünk mindenféle visszajelzést tőletek, akár arról, hogy miről olvasnátok szívesen, milyen borokra vagytok kíváncsiak, mit kóstoljuk, amiről referálunk aztán. Egy-két eseménnyel is készülünk nektek, hogy személyesen is megtudjunk ismerkedni veletek, és egy pohár bor felett beszélgessünk egy jót. A részletekkel, jelentkezünk amikor aktuálissá válik.

Elsősorban az én " hangomat fogjátok hallani". Az én nevem Ónodi Kinga és mintegy 8-10 éve foglalkozom borokkal. Hiszem, hogy minden borral lehet írni egy jó történetet, és mindig sokkal több van egy palack borban, mint ahogy elsőnek tűnik. Zoli igazán magasra tette a lécet, mint elődöm, de  igyekezni fogok, hogy ne annyira érezzétek meg a hiányát.

Bízunk benne, hogy mindenkinek a lehető legeslegjobban fog telni a nyara.! A szezon kedvenceivel és különféle válogatásokkal igyekszünk számotokra jó borokban is gazdaggá tenni a nyarat! Nézegessétek bátran a webshopunkat! 


Kellemes vakációt kívánunk mindenkinek!
Üdvözlettel: Ónodi Kinga
Szerkesztő