Üdv Borosemberek!


 Mi borosemberek mind kapcsolatban vagyunk a borokkal, így vagy úgy, van aki készíti van aki fogyasztja.

 Ez a romantikus és bájos világ, ha egyszer körbe ölel sosem enged el, gyönyörű szépséggel megáldott tájak, és szeretettel teli emberek. Borászaink rengeteg munkával, nap, mint nap tisztelettel bánva a szőlővel és földdel, azon fáradoznak, hogy a poharunkba kifogástalan és finom ital kerüljön, bearanyozva ezzel a mindennapjainkat.
 Mi arra vállalkoztunk, hogy a lehető legjobb borokat hozzuk el nektek, egyenesen a borászatok pincéjéből.
A tételeket gondosan válogattuk össze számotokra. Lelkesen kóstoljuk mi is az újdonságokat és a régi kedvenceinket is újra megízleljük, borászokkal napi kapcsolatban vagyunk.
Igyekszünk nektek bemutatni ezt a csodálatos világot, ami minket is magával ragadott. A szőlőbirtokokat, a borászatokat, és az eljárásokat. Szeretnénk elmesélni, megmutatni, mi hogyan látjuk ezeket a borokat, és ezt szívesen át is beszéljük veletek.
 Bízzunk abban, hogy finom borokra leltek általunk, és ha csak közvetve is, de része lehetünk életetek egy-egy kisebb vagy nagyobb pillanatának.
Tartalmainkkal szeretnénk bevezetni titeket is ebbe az izgalmas és tradíciókkal teli, szenvedélyes világba, amiben reméljük örömötöket lelitek, és tudással gazdagodtok általa.


Örülünk, hogy itt vagy! 

Egészségünkre!

Borbaráti szeretettel: 

                             Borosember csapata

.