BLOG | HÍREK

Itt a szüret, itt a sulikezdés! Kezdjük az őszt remek árakkal! Minden borunk -20% kedvezménnyel a webshopban egész szeptemberben! Használjátok a Szeptember20% kódot a fizetéskor! Jó válogatást, jó borozgatást!
A kedvezmény csak a teljes árú borokra érvényes, más kedvezményekkel nem összevonható!

Pósta Borház Cserszegi-Tramini 2021 (Natúr bor)
Sike Sauvignon Blanc 2021
Havas & Tímár Olaszrizling 2021
Bakonyi Péter Széllel Szemben 2021 (Bio bor)
Tokaj Nobilis Furmint 2021 (Bio bor)

Júniusi válogatásunk: gyümölcs bombák, friss és könnyed, nagyon jó ivású, igazán szerethető borok ismét erre a kissé kiszámíthatatlan időjárású hónapra hangolva.

Csetvei Pinot Noir Gyöngyöző 2021
Bakonyi Péter Kúl 2021
Tokaj Nobilis Sárgamuskotály 2021
Némethjanó Siller 2021
Havas & Tímár Burger 2021
Ebner Hisztis Pinot Noir 2017

Itt a tavasz, hoztunk Nektek egy remek összeállítást újdonságainkból, akár már Húsvétra is! Amit ígérhetünk: frissesség, gyümölcsök, lazaság.

Néhány remek Furmint a kínálatunkból, kihagyhatatlan áron Február hónapban. Ha szereted a fajtát azért, ha ismerkednél vele, akkor azért ajánljuk.

Hello2022

2022.01.04

Gondoltuk meglepünk Titeket, hogy jól induljon az év. Minden termékünket 15% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg januárban, amíg a készletek tartanak. Egészségben, sikerekben Boldog Új Évet Kívánunk Nektek!

Csodaszép borok, egyéb finomságok - lekvárok, szörpök, medvehagyma pestok - a család minden tagjának az ünnepi asztalra, karácsonyi ajándéknak igazán baráti áron.

Tősgyökeres szekszárdi család. Három testvér: Bori, Gergő, Péter. 15 hektáron vegyszermentes organikus-, bio szőlőművelés. Spontán, saját élesztőkkel erjesztett, derítetlen, szűretlen, natúr borok. Egyedi, izgalmas tételek. Ha már szereted a Pósta borokat azért, ha még nem ismered, akkor azért kihagyhatatlan ez a hatos válogatás, most igazán remek...

Augusztus 16. - Augusztus 23. között szabadság miatt nincs kiszállításunk. Kérlek ezt vegyétek figyelembe a rendelések leadásakor! Köszönjük a megértéseteket!

Ezek a borok igazán jól fognak esni, azt garantáljuk! Ráadásul csak ennyiért?!
Remek kis nyári válogatás újdonságainkból most kedvezményesen! Ha felfedezed kedvenceidet köztük azért, ha még nem ismered őket, akkor pedig azért ajánljuk! Indulhat a foci EB nézés, a kerti partik, a baráti összejövetelek. Nagyon nyáriak, nagyon jól esnek behűtve!