BLOG | HÍREK

Újbor. Szeretjük őket. Mert frissek, ropogósak, könnyedek, kedvesek. Előhírnökei az adott évjáratnak.
Új arculattal érkezett meg a Vincellér Borbirtok Első Gólya sorozata.
Nekünk nagyon tetszik az új dizájn! És persze nem marad el tőle a beltartalom idén sem. Nem az a vizes, ízetlen, gyorsan összepancsolt, két hét alatt kiválásos fajta, hanem az...

Tudtátok? Ma van a 11. Nemzetközi Champagne Nap! Bár mi hazai buborékosakat kínálunk, de azért gondoltuk, hogy ezeket most kedvezményes áron kínáljuk Nektek október 23.-25. között. Hisz tudjuk, hogy a hazai, palackban érlelt pezsgőink is egyre komolyabb minőséget mutatnak, borászaink egyre komolyabb tapasztalatával készülnek. S nem is kell...

Tokajban mindig mást hoz az évjárat, mint a többi borvidéken. Erről most Lenkey Géza számol be nekünk, milyenek is az idei tapasztalatok Mádon.

Ezúttal Kolonics Karcsit kérdeztük az idei év kihívásairól, tervekről, jövőképről.

Egymást követő két évjáratban is beválasztották Németh Janó Kadarkáját az Országház borai közé, amit a fogadásokon, rendezvényeken kóstolhatnak a hazai és nemzetközi képviselők, politikusok, diplomaták, vendégek. Óriási gratuláció Janónak!
De szerencsére nem csak a parlamenterek, hanem Ti is megkóstolhatjátok.
Irány a webshop, amíg tart a készlet!

Taroltak a Mayer Szörp termékei a világ legnagyobb élelmiszeripari versenyén az idei Great Taste Awards-on, amit Food Oscarnak is neveznek. A több, mint 12 ezer beküldött minta közül, mind a 6 nevezett szörpjük díjazott termék lett! Az Eper, a Málna, a Mangó, a Feketeribizli, a Chilis Málna (ez rögtön 2 csillaggal lett jutalmazva) és az Ice Tea.
...

Ezúttal Andreas Ebner mozsgói ültetvényéről kapunk egy kis helyzetjelentést, milyen is volt idáig ez az év és mi várható az idei szürettől, ősztől.