BLOG | HÍREK

Itt a tavasz, hoztunk Nektek egy remek összeállítást újdonságainkból, akár már Húsvétra is! Amit ígérhetünk: frissesség, gyümölcsök, lazaság.

Néhány remek Furmint a kínálatunkból, kihagyhatatlan áron Február hónapban. Ha szereted a fajtát azért, ha ismerkednél vele, akkor azért ajánljuk.

Hello2022

2022.01.04

Gondoltuk meglepünk Titeket, hogy jól induljon az év. Minden termékünket 15% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg januárban, amíg a készletek tartanak. Egészségben, sikerekben Boldog Új Évet Kívánunk Nektek!

Csodaszép borok, egyéb finomságok - lekvárok, szörpök, medvehagyma pestok - a család minden tagjának az ünnepi asztalra, karácsonyi ajándéknak igazán baráti áron.

Tősgyökeres szekszárdi család. Három testvér: Bori, Gergő, Péter. 15 hektáron vegyszermentes organikus-, bio szőlőművelés. Spontán, saját élesztőkkel erjesztett, derítetlen, szűretlen, natúr borok. Egyedi, izgalmas tételek. Ha már szereted a Pósta borokat azért, ha még nem ismered, akkor azért kihagyhatatlan ez a hatos válogatás, most igazán remek...

Augusztus 16. - Augusztus 23. között szabadság miatt nincs kiszállításunk. Kérlek ezt vegyétek figyelembe a rendelések leadásakor! Köszönjük a megértéseteket!

Ezek a borok igazán jól fognak esni, azt garantáljuk! Ráadásul csak ennyiért?!
Remek kis nyári válogatás újdonságainkból most kedvezményesen! Ha felfedezed kedvenceidet köztük azért, ha még nem ismered őket, akkor pedig azért ajánljuk! Indulhat a foci EB nézés, a kerti partik, a baráti összejövetelek. Nagyon nyáriak, nagyon jól esnek behűtve!

Az első tonic szirup, mely felveszi a versenyt a prémium üdítőkkel. Önmagában szódával felhúzva remekül hozza a tonic megszokott frissítő üdeségét, gin&tonic-ként keverve pedig harmonizál az itallal, finoman fűszeres ízvilága remekül egészíti ki a különböző gineket.Nézd meg a videót a Mayer tonic szirup készítéséről és felejtsd el a nagyüzemi...

Válogass akár bio-, vagy organikus borainkból most még kedvezőbb áron! Egyik kedvenc fajtánk nem maradhat le a Húsvéti asztalról a sonka, vagy bárány mellől!